Geld lenen voor verbouwing

Een verbouwing is natuurlijk een uitstekende investering om te maken in jouw woning. Door middel van een verbouwing is het namelijk mogelijk om de waarde van de woning aanzienlijk toe te laten nemen. Omdat een verbouwing niet altijd goedkoop is, is het lenen van geld voor verbouwing een veelvoorkomend leendoel. Door extra te lenen voor een verbouwing is het mogelijk om de kosten eenvoudig te dekken, en de verbouwing op een korte termijn te realiseren. Staat er binnenkort een verbouwing op de planning? En wil je hier krediet voor aanvragen? Vraag hieronder dan direct een offerte aan!


Lening voor verbouwing: wat zijn de mogelijkheden?

Indien je graag extra geld wilt lenen voor een verbouwing dan is het mogelijk om voor verschillende soorten leningen te kiezen. Aangezien de leningen onderling veel kunnen verschillen is het noodzakelijk dat je op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden. Over het algemeen wordt er vaak gekozen voor een hypothecaire lening, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. We hebben hieronder deze leningsvormen voor je op een rij gezet:

 • Een persoonlijke lening – wanneer je geld wil lenen voor een verbouwing kom je in bijna alle gevallen uit bij de persoonlijke lening. Deze leningsvorm zorgt er namelijk voor dat je gelijk het bedrag op de rekening gestort krijgt. Hier kun je direct met de verbouwing beginnen! De persoonlijke lening voor de verbouwing is voorzien van zowel een vaste rente als een vaste looptijd. Het is bij deze leningsvorm niet mogelijk om afgeloste bedragen weer op te nemen. Ook is het vaak niet mogelijk om gratis vervroegd af te lossen. Een groot voordeel is wel weer dat de persoonlijke lening over het algemeen bekend staat om de lage rente.
 • Een doorlopend krediet – naast de persoonlijke lening is het mogelijk om te kiezen voor een doorlopend krediet. Deze vorm van krediet voor jouw verbouwing is te herkennen aan de variabele rente. De rente kan tijdens de looptijd van de lening zowel stijgen als dalen. Bij het doorlopend krediet is het wel mogelijk om de afgeloste bedragen weer op te nemen. Een groot voordeel van het doorlopend krediet is dat het altijd mogelijk is om de lening boetevrij af te lossen indien gewenst. De rente van de lening ligt over het algemeen op dezelfde hoogte als die van de persoonlijke lening.
 • Een hypothecaire lening – dit is een minder voor de hand liggende optie om te kiezen, met name nu je vaak geen enorme bedragen hoeft te lenen. Tenzij de verbouwing meer dan een ton zal gaan kosten, raden wij deze lening dan ook in de meeste gevallen af. Dit komt met name door het feit dat de rente op de hypothecaire lening hoger is dan die van een persoonlijke lening. Kies je toch voor een hypothecaire lening, dan is het noodzakelijk om even te bekijken of je kiest voor een annuïteiten hypotheek of een lineaire hypotheek.

Welke lening aansluit bij wat je zoekt hangt echt volledig af van je wensen en behoeftes. Iedere lening heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste lening? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan. Wij kijken graag verbouwingskrediet er het beste bij jouw persoonlijke situatie en leendoel past.  

 

 

Hoe vraag je een lening voor een verbouwing aan?

Het afsluiten van een lening voor een verbouwing bij Geldlenenvoorjou.nl is in 4 simpele stappen gebeurd. Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet: 


Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs neem altijd de aanvraag samen met jou door.

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Een persoonlijke lening of verbouwingshypotheek berekenen: hoeveel kun je lenen?

Ongeacht de soort lening die je kiest is het noodzakelijk om even te berekenen hoeveel je kunt krijgen voor de lening. De hoogte van veel leningen zijn namelijk afhankelijk van persoonlijke omstandigheden. Dit wordt met name gedaan om ervoor te zorgen dat de kredietverstrekker geen onnodig risico loopt door de lening te verstrekken. Factoren die van grote invloed zijn op het te lenen bedrag zijn de totale inkomsten, de leeftijd en de BKR-registratie. Dit laatste is de registratie die je ziet op alle schulden die op jouw naam staan. Heb je al veel leningen lopen? Dan wordt hier rekening mee gehouden bij het berekenen van je verbouwingshypotheek of persoonlijke lening. Benieuwd wat jij maximaal kunt lenen? Gebruik dan onze handige berekentool hieronder!

 

 • 1610008928653

  Een lening aanvragen in tijden van corona vond ik toch wat spannend. Maar, door de hulp van Geldlenenvoorjou.nl was het eigenlijk zo geregeld. Zo had ik binnen no-time een lening voor het verbouwen van mijn keuken en kon ik zelfs in deze bijzondere tijden mijn droom verwezenlijken. Hartelijk dank voor de duidelijke, snelle en onafhankelijke hulp!

  E. van der Graaf

 • Jeroen

  Het aanvragen van de lening ging het heel gemakkelijk. Geld Lenen Voor Jou nam direct de dag na mijn aanvraag al contact op en door hun snelle handelen had ik het geld snel op mijn rekening en kon ik een nieuwe auto kopen. Ik kan iedereen aanraden even contact op te nemen.

  Jeroen

Kies jij ook voor een lening voor jouw verbouwing?

Door geld bij te lenen voor een verbouwing is het mogelijk om het project nu al te realiseren en om de kosten op een later moment terug te halen. Zolang je de voorwaarden goed doorneemt en echt kiest voor de lening voor de verbouwing die past bij wat je zoekt is het niet zo lastig om de lening goed te financieren. Wij helpen je hier graag bij! Middels onderstaande button vraag je binnen no-time een persoonlijke offerte aan en leen je snel geld zonder te veel gedoe!

 

Vragen en/of opmerkingen? Vul het contactformulier in!

The form contains errors