SpaaQ blogt

Hoeveel geld kan ik lenen?

23-04-2021

Een lening afsluiten is een belangrijke stap om te maken, je doet het namelijk niet voor niets. Ongeacht het doel: een vraag die veel mensen hebben is hoeveel zij eigenlijk kunnen lenen? Deze vraag is nog niet zo eenvoudig om te beantwoorden. Het hangt dan ook van verschillende zaken af. Meer informatie over hoeveel je maximaal kunt lenen en waarop dat maximum gebaseerd wordt lees je hier. Liever snel jouw maandlasten berekenen? Gebruik dan onze handige rekentool!

Geld lenen zonder gedoe

23-04-2021

Geld lenen is dé manier om grote uitgaven te kunnen doen zonder dat het hiervoor noodzakelijk is om over een hoop eigen vermogen te beschikken. Heb jij binnenkort een grote uitgave op de planning staan en wil jij snel geld lenen, zonder te veel gedoe? Vraag hieronder dan snel een offerte aan en ontvang binnen no-time de meest voordelige lening voor jouw persoonlijke situatie retour.

Rente en aflossing

23-04-2021

Indien je van plan bent om geld te lenen dan zal je rekening moeten houden met de rente op de lening. De rente is het bedrag wat je betaalt naast de aflossing van de lening. We zien dat nog niet iedereen bekend is met de manier waarop de rente bij geld lenen wordt berekend en welke factoren er van belang zijn voor de hoogte van de rente. Hieronder tref je alle informatie met betrekking tot het betalen van rente en aflossing.